Hålogatun

Hålogatun

Dersom man er ute etter et intimt og hyggelig lokale som kan by på det lille ekstra, er Hålagatun det rette valget i Bodø. Hålogatun har flere stuer, hvor man kan holde alt fra mottakelser, middagsselskap, minnestunder, dåp, konfirmasjon og møter. Til minnestund og minglearrangement kan lokalene, som er møblert med to langbord og en flott salong med sofamøbler, ta opp til 50 personer. Lokalet er ellers perfekt for møter, dåp og konfirmasjon for opp til 40 personer. For møter kan den ene salongen ta opp til 20 personer med styrebord oppsett. For møtegjester tilbys gratis WiFi, prosjektor og lerret. I 2 etasje finnes et mindre møterom for opp til 8 personer, som også kan leies. På grunn av verdifull kunst av Adelsteen Normann på veggene, er dans ikke tillatt.

Kombiner selskapet med en omvisning

Den gamle Fylkesmannboligen Hålogatun er ikke bare et selskapslokale i dag. Her huses kunstsamlingen til den kjente nordlandsmaleren Adelsteen Normann (1848-1918). Det var faktisk Normann som inviterte Edvard Munch i sin tid til Berlin, hvor han malte det berømte «Skriket». I tillegg er det for tiden utstilling i 2.etasje i regi av Tandbergerne, som stiller ut gamle radioer, båndspillere, TV-er og andre Tandbergprodukter.

I forbindelse med middager og selskap på Hålogatun er det mulig å leie inn historiker som enten tar for seg kunstsamlingen til Adelsteen Normann, eller man kan få visning og foredrag om Tandberg radio og tv. Vebjørn Tandberg skapte radio- og industrihistorie i Bodø, og var selv med å konstruere radioen på bildet til høyre, som viser Sølvsuper 7 jubileumsmodell.

Begge omvisninger varer i ca 45 minutter og koster 2.000,- per stykk.

Minnestund i privat og god atmosfære

Hålogatun passer godt til minnestunder. I hjemmekoselig miljø og intim atmosfære kan det serveres alt fra karbonadesmørbrød til snitter, kaffe og kake. Ta gjerne kontakt for et tilbud. Etter avtale kan vi også bistå med borddekking, servering og rydding. 

Vi tilbyr spesialpris på lokaleleie på Hålogatun for minnestunder til kun 2000,-
Bespisning kommer i tillegg og bestilles via oss.